privát események

Legyen emlékezetes minden alkalom – Esküvők, születésnapok és ballagások számára varázslatos pillanatokat teremtünk.

Kérjen személyre szabott ajánlatot

Esküvők, születésnapok, csapatépítő programok – minden egyes pillanatot különlegessé és felejthetetlenné varázsolunk az Ön és szerettei számára. Az esküvőink a romantika és öröm ünnepe, ahol minden részlet a tökéletes napról szól. Születésnapi ünnepléseink személyre szabottak és vidámak, hogy a jubiláló minden pillanatban boldog legyen. Csapatépítő programok, meetingek,partnertalálkozók alkalmával segítjük vállalkozását egy- egy bekészítéssel,fogadással egy elegáns környezetben. Bízza ránk a rendezvények tökéletes lebonyolítását, és élvezze az Ön és vendégei számára létrehozott emlékezetes pillanatokat!

születésnap

Szeretnénk segíteni az Ön születésnapi ünnepségének megszervezésében, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy lefoglaljuk az időpontot és tervezését kezdhessük!

  • Ülőhelyes kapacitás: 150 fő

esküvő

Az esküvője napját különlegessé és gondtalanul emlékezetessé tesszük! Lépjen velünk kapcsolatba az időpont foglalásához és segítünk a szervezésben!

  • Ülőhelyes kapacitás: 120 fő

céges meeting

Továbbképzések,meetingek,partnertalálkozók kiváló helyszíne rendezvénytermünk. Légkondicionált termünk, technikailag felszerelt,így minden akár egy teljes napos csapatépítő megszervezésére.

  • Ülőhelyes kapacitás: 80 fő

Catering

Az ország bármely pontján megszervezzük cége vagy családja vendéglátását az építménytől kezdve az étkezésen át az utómunkálatokig. Kérje kollégánk segítségét,hogy személyre szóló tervet készíthessünk.

Close
Close